Opnames Expeditie Robinson voorlopig uitgesteld
dinsdag 7 juli 2020

Opnames Expeditie Robinson voorlopig uitgesteld

Slecht nieuws voor fans van Expeditie Robinson. Het programma keert voorlopig niet terug op televisie. Dat maakte RTL Boulevard maandagavond bekend.

Lange tijd was er onduidelijkheid over het komende seizoen van Expeditie Robinson. Door het coronavirus is het voor de presentatoren, kandidaten en crew onmogelijk om naar een tropisch eiland te vliegen voor een nieuwe reeks. Toch was het doel om niettemin een nieuw seizoen te produceren. Maandag hakte RTL de knoop door over het 21ste seizoen van het programma: dat zit er voorlopig niet in.

Volgens Nicolette Kluijver waren de koffers praktisch al gepakt en ‘deden de vaccinaties nog pijn’. Het nieuwe seizoen zou wederom plaatsvinden op de Filipijnen, maar daar nemen de besmettingen nu weer fors toe. “Er worden allemaal nieuwe locaties gezocht, maar wanneer we kunnen vertrekken weten we nog niet. We staan allemaal stand-by en als we een go krijgen, kunnen we weg”, aldus de presentatrice.

Maar van uitstel komt geen afstel. Het 21ste seizoen van Expeditie Robinson wordt gewoon gemaakt, alleen niet nú. Het geduld van de fans wordt dus nog even op de proef gesteld. Nicolette: “Wat dat betreft ben ik eigenlijk trots, want we zetten de gezondheid van onze crew en kandidaten voorop. Dus we gaan nu nog niet.”

Bron: RTL Boulevard/BM
Foto: RTL Boulevard/Martijn van Gelder

Bericht delen