Expeditie Robinson verhuist in september naar RTL 4
maandag 29 juli 2019

Expeditie Robinson verhuist in september naar RTL 4

Expeditie Robinson wordt vanaf het komende seizoen niet meer uitgezonden op RTL 5, maar verhuist naar RTL 4. Daarnaast zal het realityprogramma niet meer op donderdag te zien zijn, maar op zondagavond.

Dat blijkt uit de najaarsprogrammering van RTL 4. Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson zal worden gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels, die de presentatie overneemt van Dennis Weening. Vorig jaar werd bekend dat de Hagenaar RTL ging verlaten.

De eerste aflevering van Expeditie Robinson is op zondag 1 september om 20.00 uur. Het programma zal zestien weken lang te zien zijn. Het napraatprogramma Eilandpraat zal wel op RTL 5 te zien zijn. De talkshow met Luuk Ikink wordt om 21.30 uur uitgezonden.

Uit de nieuwe programmering blijkt uit ook dat de nieuwe talkshow van Beau van Erven Dorens start op maandag 2 september en wordt uitgezonden om 22.30 uur. RTL omschrijft de show, die de opvolger wordt van RTL Late Night, als een ‘vrolijk programma op de late avond, dat anders is dan andere programma’s. Met humor wordt het gesprek van de dag doorgenomen. Beau is al druk bezig met de voorbereidingen’.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen