Ewout Genemans presenteert nieuwe afleveringen Verslaafd!
vrijdag 26 februari 2021

Ewout Genemans presenteert nieuwe afleveringen Verslaafd!

Peter van der Vorst stopt met de presentatie van het programma Verslaafd! en draagt het stokje definitief over aan Ewout Genemans. Het nieuwe seizoen, dat vanaf 2 maart bij RTL 4 te zien is, telt zes afleveringen.

Genemans en Van der Vorst presenteerden het programma eerder nog samen. De programmabaas van RTL nam drie afleveringen voor zijn rekening, evenals Genemans. Inmiddels is bekend dat Genemans alle afleveringen gaat presenteren.

In Verslaafd! krijgen verslaafden onverwacht bezoek van Genemans en interventionist Maarten Dammers. Hen wordt gevraagd direct naar een verslavingskliniek te gaan. “In deze tijd is zorg voor iedereen een punt van aandacht, ook voor de mensen die met een verslaving te maken hebben. Dit programma doet ertoe. Het geeft hoop aan de hopeloze mensen die nog altijd gegijzeld zijn in de familieziekte van verslaving. Met de juiste hulp en zorg kunnen we levens veranderen”, vertelt Maarten Dammers.

Ewout Genemans bezoekt de verslaafden tijdens hun opname in de verslavingskliniek en komt later in hun herstel onverwachts langs voor een drugstest. Clean worden is vaak niet het probleem. Clean blíjven is de grootste uitdaging.

Verslaafd! is vanaf dinsdag 2 maart wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen