Dinsdag 16 januari 2018

Evelyn Struik nieuwe presentatrice RTL Consult

Vanaf maandag 19 maart presenteert Evelyn Struik het vernieuwde medisch lifestylemagazine RTL Consult, waarin nieuwe ontwikkelingen op medisch gebied centraal staan. Struik was eerder in andere RTL-programma’s te zien, waaronder House Vision, Wie Is De Chef en Nederland Vertrekt. Ook nieuw dit seizoen is de samenwerking met een grote Nederlandse kliniek die onder meer is gespecialiseerd in cosmetische ingrepen zoals ooglidcorrecties en borstvergrotingen.

In elke uitzending wordt via een live videoverbinding met drie mensen contact gezocht, die zo de kans krijgen hun (cosmetische) probleem voor te leggen. Twee specialisten van de kliniek beantwoorden hun vragen in de studio. Een van de drie ‘kandidaten’ mag zich uiteindelijk de volgende dag bij de kliniek melden voor een passende behandeling. De artsen leggen duidelijk uit waarom juist voor deze persoon is gekozen. In de daarop volgende uitzending wordt de ingreep en het resultaat getoond.

Naast de wekelijkse live consulten besteedt RTL Consult ook aandacht aan de meest voorkomende hartkwalen. Hiervoor zit elke week een cardioloog aan tafel en zijn reportages te zien waarin een dotterbehandeling of een hartklepvervanging in beeld worden gebracht.

 

Bron: RTL

Bericht delen