Dinsdag 16 januari 2018

Erik van der Hoff terug bij Net 5

Dit najaar komen de thema’s wonen en verbouwen terug op Net 5, samen met presentator Erik van der Hoff. Na de zomer brengt de zender een nieuw realityprogramma waarin vijf stellen elkaars waardevolste bezit, hun koophuis, verbouwen.

De winnaar gaat er vandoor met een prijs: twee jaar hypotheekvrij leven. Dit Nederlandse programma is gebaseerd op het succesvolle Australische format House Rules, dat daar al drie seizoenen kent. Elke week overhandigt een stel de sleutels van hun huis aan de andere vier stellen. Zij nemen ieder een ruimte van het huis onder handen naar hun eigen creatieve inzicht, maar wel aan de hand van de ‘huisregels’ die de huiseigenaren hebben opgesteld.

Met dit programma keert ook presentator Erik van der Hoff terug bij Net 5. Hij presenteerde eerder onder andere Het Blok en SamenWonen voor de zender. “Het is leukom weer in het wonen en klussen te duiken bij Net 5. De ervaring leert dat verbouwingen veel spanning met zich mee brengen, maar het kan ook mooie vriendschappen opleveren. Er valt ongetwijfeld veel te lachen, dus ik kijk uit naar dit nieuwe format”, aldus Van der Hoff.

Het programma House Rules wordt geproduceerd door Skyhigh TV. De distributeur van het format is Red Arrow International.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen