Dinsdag 16 januari 2018

Erik Huggers Commissaris bij CMI

Erik Huggers wordt lid van de Raad van Commissarissen van Consolidated Media Industries, de innovatieve mediagroep met bedrijven als DutchView, Infostrada Sports Group, ParkPost, GVH Connect en Team Facilities. Huggers is Executive bij Intel en in het verleden was hij BBC Future Media director. Ook leidde hij de wereldwijde business development voor Windows Media Technologie bij Microsoft en was hij Director of Business Development bij de interactieve afdeling van Endemol.

“Erik Huggers begrijpt werkelijk hoe innovatieve technologie en het gedrag van mediaconsumenten elkaar wereldwijd beïnvloeden”, aldus CMI CEO Bart-Jan van Genderen. “Eriks achtergrond en zijn visie op mediaontwikkelingen, innovatieve consumentendiensten en digitale content zijn zeer waardevol voor CMI.”

“CMI is een van de meest digitaal georiënteerde mediaondernemingen in Europa”, aldus Huggers. “Het is een eer om onderdeel te mogen worden van hun Raad en ik kijk er naar uit om nauw met CMI samen te werken in de volgende fase van hun ontwikkeling.”

Bron: CMI

Bekijk hier een video van Joep Bertrams over de internationale ambities van CMI.

Bericht delen