Dinsdag 16 januari 2018

Eredivisie Live in de horeca

Eredivisie Live introduceert een officiële licentie die het mogelijk maakt om buiten de deur samen live voetbal te kijken: Eredivisie Live Zakelijk. Dit meldt Adformatie. Met deze licentie kunnen horecagelegenheden, hotels, sportkantines en fitnesscentra de uitzendingen van Eredivisie Live publiekelijk vertonen.

Arno de Jong, directeur Media & Marketing Eredivisie Live: “Live voetbal is bij uitstek een publiekstrekker voor de horeca. Daarom gaan we verder dan alleen het verstrekken van een licentie, we willen de horecaondernemers ook actief ondersteunen bij de promotie van het samen live voetbal kijken.”

Lodewijk van der Grinten, directeur van Koninklijke Horeca Nederland: “Wij vinden het zeer positief dat Eredivisie Live niet alleen fan is van het voetbal, maar ook van het samen voetbal kijken. Dat er een vergoeding betaald moet worden voor het openbaar maken van de uitzendingen begrijpen we. Eredivisie Live stelt zich hiermee op als partner van de horecaondernemer door onze leden een korting te geven.”

De licentiekosten zijn gebaseerd op de kijkoppervlakte van de betreffende ruimte.

Bron: Adformatie

Bericht delen