Eredivisie Live breidt aanbod uit

Met live voetbal uit de KNVB Beker en de Jupiler League, een HD kanaal en op termijn een Eredivisie Live Gemist breidt Eredivisie Live in zijn derde seizoen fors uit. Met ingang van komend seizoen is de strijd om de KNVB Beker tot aan de kwartfinale exclusief te volgen op Eredivisie Live.

Vanaf de kwartfinales worden er ook bekerwedstrijden op het open net uitgezonden. Ook worden met ingang van komend seizoen alleen op Eredivisie Live iedere maandag en vrijdag wedstrijden uit de Jupiler League rechtstreeks uitgezonden.

Nieuw is verder dat Eredivisie Live ook in HD wordt aangeboden. Binnenkort komt ook de service Eredivisie Live Gemist beschikbaar en kan de kijker programma’s zien wanneer dat het beste uitkomt. Naar verwachting zal Eredivisie Live Gemist eind 2010 beschikbaar zijn bij de verschillende tv-aanbieders.

Ook de programmering om de wedstrijden en wedstrijddagen heen wordt uitgebreid. Verder komen Wilfred Genee en Johan Derksen terug met Doordekken en iedere zondagavond is een uitgebreide nabeschouwing van het speelweekend in 90 Minutes met Humberto Tan. Alle Eredivisiewedstrijden zijn live te zien en worden opnieuw gepresenteerd door vaste gezichten Jan Joost van Gangelen en Humberto Tan.

Bron: Adformatie/Brabants Dagblad

Bericht delen