Eppo van Nispen tot Sevenaer krijgt rubriek TV van Toen in MAX Magazine
dinsdag 29 december 2020

Eppo van Nispen tot Sevenaer krijgt rubriek TV van Toen in MAX Magazine

Eppo van Nispen tot Sevenaer, directeur van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, begint met ingang van het eerste nummer van 2021 van MAX Magazine met de rubriek TV van Toen. Hij verbindt daarin bijzondere archieffoto’s van Beeld en Geluid aan tv-onderwerpen van toen en nu. Eppo’s eerste artikel in MAX Magazine gaat over de legendarische Oudejaarsavondconference van Wim Kan.

“In navolging van het succes van Eppo’s optreden in de talkshow Op1 hebben we voor MAX Magazine een exclusieve rubriek in print bedacht”, legt hoofdredacteur en uitgever Peter Contant uit. Eppo van Nispen tot Sevenaer zegt erg enthousiast te zijn over de samenwerking met MAX Magazine: “Ik kan me verheugen op vele bijzondere foto-onderwerpen die ik ga beschrijven in het nieuwe jaar.”

Wijzigingen in MAX Magazine
Omroep- & lifestylegids MAX Magazine mag zich met een betaalde oplage van ruim 200.000 exemplaren en een netto groei van ruim 30.000 nieuwe abonnees in 2020 inmiddels het grootste omroepblad van Nederland noemen. Om dit succes verder uit te bouwen, heeft het magazine vanaf de eerste editie van 2021 enkele wijzigingen ondergaan.

Belangrijkste wijziging is volgens Contant een nieuwe, iets grotere letter voor de artikelen: “We hebben gekeken hoe we de leesbaarheid verder konden vergroten zonder extra tekstruimte op te offeren en dat is met deze letter gelukt.” Daarnaast hebben de vele rubrieken en columns in het magazine een ander uiterlijk gekregen waarbij ook de auteurs beter zichtbaar zijn. “Onze lezers hebben niet alleen een band met MAX maar ook met de mensen die in ons magazine schrijven. Met wat grotere foto’s komen ze letterlijk wat ‘dichter’ bij de lezer te staan.”

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen