EndemolShine maakt Chantals Pyjama Party voor RTL 4
vrijdag 28 mei 2021

EndemolShine maakt Chantals Pyjama Party voor RTL 4

Chantal Janzen presenteert vanaf oktober 2021 de nieuwe zaterdagavondshow Chantals Pyjama Party bij RTL 4. Een show voor alle leeftijden die alles behalve slaapverwekkend is.

Iedere week ontvangt Chantal in de studio een publiek, volledig gekleed in hun mooiste pyjama, en zij speelt met hen verrassende spellen. Naast dit nieuwe televisieprogramma keert volgend jaar (oktober 2022) ook Chantals Pyjama Party Live in de Ziggo Dome terug.

Het publiek maakt kans om geselecteerd te worden voor de meest uiteenlopende spellen, van hilarisch en uitdagend tot zenuwslopend. Het doel is het behalen van de finale, want daarin spelen de winnaars voor een fantastische reis. Maar hoelang die vakantie duurt en wat de bestemming is? Dat hangt helemaal af van hoe het finalespel gespeeld gaat worden. De winnaars gaan in ieder geval linea recta in pyjama op vakantie…

Chantals Pyjama Party wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland, een label van Banijay Benelux, in samenwerking met &C TV en is vanaf oktober 2021 te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen