Dinsdag 16 januari 2018

Endemol Shine en Fremantle kiezen voor Box

Tijdens Cannes Lions, het internationale festival van creativiteit, maakte Box vandaag bekend dat Endemol Shine Netherlands en FremantleMedia North America het Box cloud platform hebben gekozen voor het delen van en samenwerken op content. Box levert gecentraliseerd en veilig content management, zowel intern als extern.

“De media- en entertainmentsector reageert op enorme technologische verschuivingen die van invloed zijn op de wijze waarop content wordt beheerd en verspreid”, aldus David Quantrell, senior vice president en general manager van Box EMEA. “Box maakt het mogelijk om op een veilige manier content te delen, samen te werken en mobiel te zijn, zodat bedrijven als Endemol Shine Netherlands en FremantleMedia North America op een compleet nieuwe manier te werk kunnen gaan.”

Box maakt het meer dan 37 miljoen gebruikers, van wereldwijd 47.000 organisaties, eenvoudiger om informatie te delen en samen te werken. Andere media- en entertainmentbedrijven zijn onder andere The Recording Academy, CAA, Legendary Pictures, Sundance Institute en Discovery Communications en organisaties als General Electric, Anglo American en Schneider Electric.

“We werken wereldwijd met ontelbare zenders, digitale platforms en licentiehouders,” aldus Leon Backbier, ICT Manager bij Endemol Shine. “Box biedt ons gemakkelijke en universele toegang tot content en een sterk samenwerkingsplatform voor onze verschillende werknemers. Het heeft de wijze waarop we met content omgaan drastisch veranderd, vooral in samenwerking met externe teams.”

“De manier waarop mensen werken verandert en daarom maken we gebruik van hulpmiddelen in de cloud om te voldoen aan de eisen van de digitale-contentworkflow,” vertelt Chad Hamilton, Executive Director Information Technology bij FremantleMedia North America. “Box biedt ons de mogelijkheid om met teams overal ter wereld samen te werken, waardoor we veel productiever te werk kunnen gaan. Bovendien krijgt onze IT-afdeling de beschikking over de beveiliging die nodig is voor het beheer van cruciale informatie.”

Bron: Box/Broadcast Magazine

 

Bericht delen