Woensdag 17 januari 2018

Emmy Awards Gala te zien bij FOX

De Emmy Awards komen er weer aan. Komende zondag, 17 september, wordt in het Microsoft Theater in Downtown Los Angeles het 69ste Primetime Emmy Awards Gala georganiseerd. Dit wereldberoemde fenomeen is in de nacht van zondag op maandag te zien bij FOX, zonder reclame-onderbrekingen.

Om 02.30 uur wordt gestart met de ‘red carpet-ceremonie’, gevolgd door de registratie van de show. De dag erop, op maandag 18 september, volgt om 18.00 uur een samenvatting met daarin alle hoogtepunten van de Emmy Awards. De presentatie wordt verzorgd door talkshow-host en komiek Stephen Colbert.

Voor FOX is het een belangrijke avond. ‘Dramedie’-serie (combinatie van drama en komedie) This is Us is genomineerd voor maar liefst tien Emmy Awards. Onder andere in de categorie ‘Outstanding Drama Series’. Ook zijn de acteurs afzonderlijk genomineerd voor hun acteerprestaties.
 
De uitreikingen van de prijzen worden traditiegetrouw verzorgd door een grote groep beroemdheden. Onder andere Oprah Winfrey, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Jim Parsons en Alec Baldwin reiken een award uit.

Bron: FOX/BM

Bericht delen