Emma Wortelboer bemiddelt bij tiener-ouder problemen
dinsdag 21 september 2021

Emma Wortelboer bemiddelt bij tiener-ouder problemen

Wat als je van je moeder niet bij je scharrel mag slapen? Je niet later dan 23.00 uur op straat mag hangen? Of je telefoon vroeg op de avond moet inleveren?

In Dat Snap Je Als je Ouder Bent volgt Emma Wortelboer gezinnen waarbij ouders en tieners het maar niet eens kunnen worden over de regels in huis. En omdat snauwen, weglopen en eindeloos ruziën ze niet verder brengt, is het tijd voor zwaarder geschut.

Emma gaat bij ze langs en verdiept zich in de standpunten van beide partijen. Want wat is er zo leuk aan straathangen, gamen, samen slapen of de hele avond op je telefoon zitten? En waarom zou je dat je kind verbieden? Emma laat beiden kennismaken met elkaars wereld. Zo introduceert ze ouders in de rap- en gamewereld en neemt ze zonen en dochters mee naar special dates om hen uit hun comfortzone te halen.

Dit alles met als doel om ze dichter bij elkaar te brengen. Maar of dat ook lukt? Dat Snap Je Als Je Ouder Bent is vanaf dinsdag 5 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Wessel de Groot/BNNVARA

Bericht delen