Ellen & Naomi: 24 uur mandekking vanaf 1 mei bij SBS6
Donderdag 22 maart 2018

Ellen & Naomi: 24 uur mandekking vanaf 1 mei bij SBS6

Voormalig tophockeysters en vriendinnen Ellen Hoog en Naomi van As krijgen hun eigen personalityshow. In Ellen & Naomi: 24 uur mandekking leren ze een aantal bekende Nederlandse mannen kennen.

Ze trekken 24 uur lang met ze op en vragen hen op geheel eigen wijze het hemd van het lijf. Ellen & Naomi: 24 uur mandekking is vanaf dinsdag 1 mei te zien bij SBS6 om 21.30 uur.

In hun nieuwe programma gaan Ellen en Naomi een etmaal op pad met onder anderen Johnny de Mol, Gerard Joling, Afrojack, Jandino Asporaat en André Hazes. Voorafgaand aan elk bezoekje vullen de dames een rapport over de man in. Wat weten ze al van hem, en wat denken ze op dit moment van hem? Ze geven een rapportcijfer voor verschillende aspecten, zoals sexappeal, intelligentie, gevoel voor humor, sportiviteit en hoffelijkheid.

De grote vraag is: denken ze er na 24 uur nog steeds zo over – of worden ze verrast? Het grote testen kan beginnen! De dames laten geen middel onbenut: na een dag vol (sportieve) activiteiten, vraaggesprekken, lastige dilemma’s en een wilde nacht in de kroeg komt uiteindelijk altijd de ware aard van de hoofdgast boven.

Elke aflevering start bij de bekende man thuis, waar Ellen en Naomi hem komen ophalen. Hij mag een koffertje inpakken met de spullen die hij nodig denkt te hebben in de komende 24 uur. Waar ze precies naartoe gaan en wat ze die dag gaan doen, blijft een verrassing totdat ze op locatie zijn.

Ellen & Naomi: 24 uur mandekking wordt geproduceerd door Talpa.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen