Woensdag 17 januari 2018

EK Voetbal TALK eenmalig op NPO Best

De NPO verstopt de eerste, eenmalige vrouwen voetbaltalkshow op het kanaal NPO Best, zodat te vrezen is dat vrijwel niemand het ziet. Carolien Borgers presenteert de eerste vrouwen voetbaltalkshow ooit, met als titel EK Voetbal TALK.

Het programma wordt geproduceerd door House of Impact in opdracht van de NTR.

De talkshow komt zondag 16 juli, om 19.50 uur, live vanuit vanuit Smaak in stadion Galgenwaard en is direct na de openingswedstrijd op het EK vrouwen voetbal Nederland-Noorwegen te zien op NPO Best, op KPN kanaal 58 of bij Ziggo op kanaal 311.

Cabaretier en presentator Carolien Borgers geeft een inkijk in de nog onbekende wereld van de Oranje Leeuwinnen. Samen met schrijver Ronald Giphart blikt ze terug op de eerste wedstrijd en kijkt ze vooruit naar wat het EK te bieden heeft.

Borgers ontvangt gasten als ex-international Daphne Koster en sportverslaggever Hélène Hendriks met wie ze de Europese teams analyseert. Ook schuiven ex-international Leonne Stentler en vrouwenvoetbal-commentator Mark van Rijswijk aan.

Zij komen direct vanaf de tribune en nemen de Oranjesfeer mee de studio in. Profspeelsters van het eerste uur Jose van Hoof en Mien te Selle nemen ons 50 jaar mee terug naar het allereerste vrouwenelftal in Nederland.

De talkshow eindigt met een prognose voor de wedstrijd Nederland-Denemarken en een muzikale ode aan alle vrouwen die voetballen. 

Bron: BM/NTR

Bericht delen