Dinsdag 16 januari 2018

Eerste BMS groot succes

Meer dan honderd man op de tribune in DutchViews Studio 5. Een keur aan prominente gasten. Wilfred Genee op dreef als talkshowhost van dienst. En na afloop napraten onder het genot van een drankje en een hapje.

Kortom, de eerste Broadcast Media Society (BMS) op donderdag 7 maart maakte haar motto – ‘Miscemus utile dulci’, oftewel ‘het nuttige met het aangename verenigen’ – meer dan waar.

De gasten tijdens deze eerste programmasessie waren Erland Galjaard (RTL Nederland), Suzanne Kunzeler (Zapp/Zappelin), Jan Slagter (MAX), Alco de Jong (Discovery) en Gerard Timmer (NPO). Mede door de vlotte, losse presentatie van Wilfred Genee, die soms verrassende zijpaden insloeg en alert inspeelde op de actualiteit, bleef het sprekersgedeelte boeiend van de eerste tot de laatste minuut. In de maarteditie van Broadcast Magazine een uitgebreid verslag in woord en beeld.

Op donderdag 6 juni vindt de volgende BMS plaats. Dan staat de adverteerder centraal. Eva Jinek praat dan met Arian Buurman (Ster), Harry Dekker (Unilever), Jan Dekker (24Kitchen), Michiel Dieperink (Fuse), Matthias Scholten (RTL) en Imme Rog (NPL). Meer informatie: www.bmsociety.nl

Bron: Broadcast Magazine

[iframe src=”http://player.vimeo.com/video/61721825?color=f60000&api=1&player_id=vmcplayer1video1″ width=”400″ height=”300″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen]

Bericht delen