Eerste BM College Talk groot succes
vrijdag 13 april 2018

Eerste BM College Talk groot succes

De eerste BM College Talk gisteren op de Erasmus University in Rotterdam was een groot succes. Ruim 70 studenten waren getuige van een inspirerende Engelstalige sessie met (voormalig) RTL-programmadirecteur Erland Galjaard en Eelko van Kooten, oprichter van het succesvolle dance label Spinnin’ Records.

Onder de vakkundige leiding van acteur/presentator Joost Koning vertelden beiden openhartig over ondernemen in de entertainment business. Van Kooten meldde dat hij de eerste drie maanden na verkoop van de aandelen in zijn bedrijf vorig jaar september “danig in de war was” (O my God, what have I done?), maar is alweer volop bezig met start-ups op YouTube.

Galjaard verwacht niet in een ‘zwart gat’ te vallen nu hij (bijna) is vertrokken bij RTL. “Ik heb genoeg hobby’s en een gezin waar ik meer tijd aan wil besteden.” Beiden hadden tal van wijze lessen voor hun gehoor, dat veel vragen stelde: focus op je talent, wees ambitieus en origineel en “stick to your plan!”

De eerste BM College Talk werd georganiseerd in samenwerking met het Department of Media & Communication van de Erasmus University. Er volgen nog diverse andere BM College Talks, die onderdeel zijn van BMY, oftewel BMYoung. Dat ambieert hét (online) platform te zijn voor de nieuwe generatie mediaprofessionals – kerndoelgroep 18-35 jaar – onder de paraplu van BM.

Bekijk het videoverslag hier!

Bron: BM

Bericht delen