Eerste beelden nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave
vrijdag 6 augustus 2021

Eerste beelden nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave

De allereerste beelden van het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn beschikbaar. In het nieuwe seizoen worden de liefdesavonturen van vier koppels en 24 singles gevolgd en staat de vraag centraal of de koppels met de ware liefde samen zijn.

Het tweede seizoen van Temptation Island: Love or Leave wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Viktor Verhulst en is later deze maand te zien bij Videoland. Elke donderdag verschijnen er nieuwe afleveringen.

“Is hij/zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past?” In Temptation Island: Love or Leave geven koppels elkaar aan de start van het programma de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware ‘single’ het avontuur aan.

Net als vorig seizoen geen verleiders, maar vrijgezellen die op zoek zijn naar een relatie. Tijdens de dates krijgen de partners en vrijgezellen de kans om een diepere connectie met elkaar aan te gaan met als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden, zowel voor hun partner als zichzelf.

Temptation Island: Love or Leave wordt geproduceerd door SimpelZodiak in samenwerking met Zodiak Belgium, beiden een label van Banijay Benelux.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Videoland/Tom Cornelissen

Bericht delen