Edwin Evers, Jandino Asporaat en Dotan in Waar is De Mol?
Vrijdag 02 augustus 2019

Edwin Evers, Jandino Asporaat en Dotan in Waar is De Mol?

Het nieuwe seizoen van Waar is De Mol? is vanaf maandag 26 augustus te zien bij SBS6. Johnny de Mol gaat dit keer onder andere op pad met Edwin Evers, Jandino Asporaat en Dotan. Op reis verrast hij zijn gasten met bijzondere plekjes op de wereld.

Tijdens de tocht nemen ze ruim de tijd voor openhartige gesprekken: over de heftige carrièreswitch van Edwin Evers, over wat vooraf ging aan het besluit van Jandino om meer tijd voor zichzelf te nemen en over wat Dotan bezielde om een trollenleger in te zetten. Ook dit seizoen mogen de BN’ers iemand meenemen met wie ze de bijzondere belevenissen onderweg kunnen delen.

Met voormalig radio 538-DJ Edwin Evers en zijn muziekvriend Ferry van Leeuwen gaat Johnny naar Liverpool. Edwin en Ferry zijn allebei groot fan van The Beatles die in deze Engelse stad zijn geboren en getogen.

Johnny reist met presentator en cabaretier Jandino en zijn beste vriend Marcel Rocha naar Zuid-Afrika waar ze van de zonnige kant van het land genieten, maar ook praten over de schaduwkant, de nog zichtbare apartheid.

Met de veelbesproken zanger Dotan en diens vader Shmuel bezoekt Johnny het mystieke IJsland waar ze walvissen spotten en gletsjers beklimmen. Johnny gaat hier natuurlijk ook op zoek naar antwoorden: wat bewoog Dotan om zijn carrière zo op het spel te zetten?

Waar is De Mol? wordt geproduceerd door Talpa Producties. Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf maandag 26 augustus om 20.30 uur.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen