dinsdag 16 januari 2018

Eddy Zoey in Was ik maar thuisgebleven

Eddy Zoey is deze zomer te zien bij SBS6 met Was ik maar thuisgebleven. In het wekelijkse maandagavondprogramma laat hij zien hoe onbezorgde vakanties van Nederlanders door een noodlottige wending veranderen in ware nachtmerries.

Groot en klein leed komt voorbij. Aan de hand van amateurbeelden van de gebeurtenis en een intiem interview neemt Zoey de kijker mee op reis naar de plek des onheils. De meest heftige gebeurtenissen komen voorbij in het programma van Zoey Zoey, maar gelukkig kan het altijd met een positieve insteek worden naverteld.

Zo krijgt de kijker bijvoorbeeld een kijkje achter dat nieuwsbericht van noodlottige situaties waar Nederlanders bij betrokken waren. Zoals het gestrande cruiseschip Costa Concordia, maar ook een reis in Malawi waarbij een Nederlander door een krokodil wordt gegrepen. Zoey bezocht de afgelopen maanden onder andere Zuid-Afrika, Malawi en Italië voor het nieuwe SBS6-programma. Was ik maar thuisgebleven wordt geproduceerd door Eyeworks en is vanaf 7 juli elke te zien bij SBS6.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen