Ed Stoop neemt afscheid van Vis TV
Maandag 26 maart 2018

Ed Stoop neemt afscheid van Vis TV

Ed Stoop heeft na 23 jaar afscheid genomen van Vis TV. Zondagochtend was op RTL 7 de laatste aflevering van het programma over sportvissen waarin de presentator was te zien.

Stoop is al 35 jaar actief in de sportvisserij en begon in 1996 met de uitzendingen van Vis TV. Al snel groeide de presentator uit tot het gezicht van sportvissend Nederland.

Het hele weekend stond in het teken van het afscheid van Stoop. Op de sportvisbeurs Visma in Rotterdam konden zijn fans hem de hand schudden. Een van hen was Filemon Wesselink, die hem interviewde. RTL-directeur Marco Louwerens was er ook. Hij noemde Stoop een icoon met een cultstatus

Voor het hengelsporticoon is het dus na 23 jaar tijd om met pensioen te gaan. Stoop: “Ik kan wel doorgaan tot ik met een rollator loop, maar nu ben ik nog fit. De mensen hebben nu goede herinneringen aan me”. Wat de Vis TV-presentator gaat doen met zijn extra vrije tijd? Lachend: “Nog meer vissen.”

Producent Tangram Media meldt dat Vis TV nu vijf weken pauze neemt. ‘Je kunt de komende weken naar de herhalingen van afgelopen seizoen kijken. Vanaf 6 mei zijn we terug met een nieuw en langer Vis TV-programma’. Wie dat presenteert is nog niet bekend.

Bron: Fok/BM

Bericht delen