Dinsdag 16 januari 2018

DutchView Infostrada breidt DMS-activiteiten uit

DutchView Infostrada heeft de Digital Media Services (DMS) activiteiten van The Site en New Media Solutions overgenomen. Met het samengaan van de activiteiten vindt een bundeling van kennis en ervaring plaats op het gebied van content preparation, packaging, filehandling en delivery.

Beide bedrijven beschikken over certificeringen voor de bekende wereldwijde over the top (OTT) platformen en werken samen met de belangrijkste Europese contenteigenaren en aggregators.

Michiel van Duijvendijk (CEO DutchView Infostrada): “We zijn enthousiast over de mogelijkheid die we hebben gekregen om de DMS activiteiten van The Site en New Media Solutions toe te kunnen voegen aan ons bedrijf. De DMS activiteiten zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid met de sterke opkomst van OTT platformen. The Site en New Media Solutions zijn al jaren zeer toonaangevend in dit segment en hebben naast een indrukwekkend Europees netwerk van contenteigenaren alle benodigde internationale certificeringen met de juiste skills in huis om de snelle groei in dit segment te kunnen faciliteren.”

Aad van Dam (CEO The Site/New Media Solutions): “De toevoeging van onze Digital Media Services aan die van DutchView Infostrada zorgt voor een garantie voor kwaliteit en capaciteit voor de toekomstige OTT leveringen. Onze gezamenlijke nationale en internationale klantenkring gaat profiteren van dit samengaan. Beide bedrijven hebben dezelfde filosofie als het aankomt op kwaliteit en op tijd leveren.”

Bron: Infostrada

Bericht delen