woensdag 17 januari 2018

Dutchchannels lanceert New Faith Network

Dutchchannels heeft een nieuw streaming video platform gelanceerd: New Faith Network. Het on demand kanaal besteedt aandacht aan het moderne christendom met een breed aanbod van Nederlandse sprekers, films, series en muziek.

Sinds zondag 17 december is New Faith Network te bekijken op elke device, op elk moment van de dag. New Faith Network biedt gelovigen verdieping en laat mensen kennis maken met een positieve manier van het beleven van het geloof.

“Met dit platform bieden wij de Nederlandse christenen een geheel nieuwe manier om in contact te komen en te blijven met het geloof. Met veel eigentijdse producties zijn we uniek in het medialandschap”, zegt mede-initiatiefnemer Hans Groeneveld.

New Faith Network verbindt mensen met hun geloof. Bekende Nederlandse sprekers zoals Marcel Gaasenbeek (Jong&vrij), Wilkin van der Kamp (Vrij zijn), David de Vos (Go&Tell), Orlando Bottenbley (De verbinding) en Ilona en Peter Paauwe (Doorbrekers) zullen te zien zijn op het platform. Ook bekende internationale sprekers als Joyce Meyer en Robert Morris hebben zich inmiddels aangesloten.

“De verbinding tussen een modern online video platform en onze kerken levert een unieke mogelijkheid op voor mensen die graag eens een kijkje nemen in de wereld van Jezus”, aldus Peter Paauwe van Doorbrekers.

New Faith Network is niet alleen bedoeld voor gelovigen, maar ook voor mensen die kennis willen maken met het moderne christendom en voor mensen die hun geloof zijn kwijtgeraakt.

Bron: Dutchchannels/BM

Bericht delen