Dinsdag 16 januari 2018

Duitse bekerwedstrijden naar Eredivisie Live

Voetbalzender Eredivisie Live en de Duitse voetbalbond (DFB) hebben een tweejarige overeenkomst gesloten. De zender heeft hiermee de rechten verkregen om exclusief de Duitse bekerwedstrijden uit te zenden en alle thuiswedstrijden van het nationale Duitse elftal, waaronder de kwalificatiewedstrijden voor het WK 2014.

Arno de Jong, directeur Media & Marketing Eredivisie Live: “Met het Duitse bekervoetbal voegen we wederom een extra dimensie toe aan de live voetbalprogrammering op Eredivisie Live. Het Duitse voetbal behoort tot de top van Europa en mag zich in Nederland traditiegetrouw verheugen op een grote populariteit. Niet in de laatste plaats dankzij de Nederlandse inbreng binnen de diverse teams. Het toernooi past bovendien goed bij onze overige competities waardoor het onze trouwe abonnees concrete toegevoegde waarde biedt.”

Denni Strich, directeur marketing van DFB: “Als grootste digitale live voetbalzender is Eredivisie Live voor ons een uitstekende partner. Het vormt een prachtig podium om ons nationale team en spectaculaire bekervoetbal bij de Nederlandse fans te brengen. Dat het een samenwerking betreft met de eigen tv-zender van de Eredivisie clubs maakt het bovendien extra aantrekkelijk.”

Alle live wedstrijden zijn via eredivisielive.nl ook online te volgen. Op de mobiele website m.eredivisielive.nl zijn live wedstrijden, samenvattingen, doelpunten, interviews en statistieken te bekijken. Tijdens Eredivisie wedstrijden is er daarnaast nog de Eredivisie Live Sidekick, het gratis tweede scherm van Eredivisie Live op eredivisielive.nl/sidekick.

Bron: Eredivisie Live

Bericht delen