Dramaserie ANNE+ krijgt tweede seizoen bij BNNVARA op NPO 3
zondag 14 april 2019

Dramaserie ANNE+ krijgt tweede seizoen bij BNNVARA op NPO 3

De dramaserie ANNE+ krijgt na haar short form debuutseizoen op YouTube en NPO3.nl een tweede seizoen bij BNNVARA op NPO 3. In acht afleveringen van 25 minuten keert hoofdrolspeelster Hanna van Vliet terug als de lesbische twintiger Anne.

In iedere aflevering staat, naast de liefdes- en carrièreperikelen van Anne, een stel uit haar directe omgeving centraal. Hun liefdesrelaties hebben invloed op het leven van Anne en bezorgen haar ook de nodige problemen, waar ze niet altijd even verstandig mee omgaat. De serie is begin 2020 te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Het eerste seizoen van ANNE+ is geselecteerd voor het Tribeca Film Festival in New York en zal ook te zien zijn op de INPUT Conferentie 2019 in Bangkok. Eerder was de serie al geselecteerd voor de short form competitie van het internationale festival Series Mania in Frankrijk en ging het volledige eerste seizoen in première tijdens het Nederlands Filmfestival. Het debuutseizoen bestaat uit zes afleveringen van ongeveer tien minuten, die online te zien zijn op YouTube en NPO3.nl.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/PjpNg6klrKU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

ANNE+ is een initiatief van scenarioschrijver Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux. De serie is een co-productie van Rachel van Bommel en Suzan de Swaan van Millstreet Films en BNNVARA.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen