Docuserie Max Verstappen: Whatever It Takes in première bij Ziggo
donderdag 10 december 2020

Docuserie Max Verstappen: Whatever It Takes in première bij Ziggo

Max Verstappen en Ziggo brengen een geautoriseerde docuserie uit over het echte en volledige verhaal van Max Verstappen’s weg naar de Formule 1. De serie laat voor het eerst zien welke impact dat tot nu toe had.

In de driedelige documentaireserie wordt de opkomst van Max Verstappen getoond en verteld door de personen die het dichtst bij hem staan. Een verhaal over een familie die gekenmerkt wordt door de passie voor het racen. Een familie waarvoor alles in het teken stond van dat ene doel: Max Verstappen Formule 1-ster laten worden. Max Verstappen: Whatever It Takes is vanaf donderdag 17 december te zien bij Ziggo.

Pure winnaar
De documentaire biedt een unieke inkijk in het privéleven van de topatleet, die ook gewoon een jongen van 23 jaar is en wil genieten van het leven buiten de circuits. De afgelopen jaren is Max Verstappen gevolgd en zijn de belangrijkste mensen om hem heen geïnterviewd. Het resultaat is een portret van een pure winnaar, die net zoals iedereen gewoon een mens is.

Weg naar succes
We zien onder andere Max zijn manager Raymond, zijn zusje Victoria, zijn moeder Sophie en zijn vader Jos open en eerlijk vertellen over de vastberaden weg naar succes van Max en de impact die dit gehad op Max en zijn omgeving. Samen met uniek beeldmateriaal uit de jeugd van Max en behind-the-scenes, geeft de documentaire een zeldzaam inkijkje over hoe het er echt aan toe gegaan is.

Herbeleven succes
Ook horen we van onder andere Helmut Marko (Senior Advisor Red Bull Racing) en Jos Verstappen, hoe Max uiteindelijk als jongste coureur ooit in de Formule 1 terecht gekomen is. We herbeleven de grootste successen van Max samen met zijn naasten en zien hoe Max zijn eigen weg vindt in de Formule 1.

Ook een leven buiten de Formule 1
Tenslotte is er ook aandacht voor de persoon Max Verstappen buiten de baan. We horen zijn vrienden en familie vertellen over hoe zij Max kennen en de camera volgt Max op een aantal van die momenten, met opmerkelijke beelden als resultaat.

De driedelige documentaireserie Max Verstappen: Whatever it Takes is vanaf donderdag 17 december tot 17 januari te zien bij Ziggo Movies & Series. Op Ziggo Sport (gratis voor Ziggo klanten op kanaal 14) worden de drie delen voor het eerst achter elkaar uitgezonden op vrijdag 18 december vanaf 21.00 uur, voorafgaand aan Formule 1 Café.

Bron: Ziggo/BM

Bericht delen