Documentaire Game of Thrones: The Last Watch vanaf maandag bij Ziggo
maandag 27 mei 2019

Documentaire Game of Thrones: The Last Watch vanaf maandag bij Ziggo

Tot grote vreugde van vele fans van Game of Thrones heeft HBO zondagavond de documentaire Game of Thrones: The Last Watch vertoond, van de Britse filmmaker Jeanie Finlay.

De documentaire die twee uur duurt volgt de realisatie van het laatste seizoen van Game of Thrones, dat een van de meest epische ooit op tv was. Game of Thrones: The Last Watch geeft ons niet alleen een kijkje achter de schermen bij de betrokken acteurs, maar ook de makers die de details van de serie tot leven brengen. Van kostuums tot wapens en van het decor tot de storyboards.

De wereld gecreëerd door het team van Game of Thrones blijft opmerkelijk. Veel drama, onverwachte problemen en obstakels tijdens de productie worden in beeld gebracht om GoT-fans een idee te geven van wat voor soort problemen het team ondervond om ons dit laatste seizoen te brengen. Plots lijkt een verdwaalde koffiebeker niet zo’n groot probleem te zijn.

We krijgen de neplichamen te zien, discussies over de snelheid van direwolves en zogenaamde lichaamsdelen die verspreid lagen over King’s Landing. En de protheses gemaakt door Sarah en Barrie Gower. Naast de emotionele reactie van Harington op Jon Snow, zien we veel emotie terwijl de cast en de crew hun laatste afscheid hebben na afloop van de opnamen.

Ziggo heeft bevestigd dat zij de documentaire Game of Thrones: The Last Watch vanaf 27 mei beschikbaar maakt in Nederland bij Ziggo Movies & Series.

Bron: BM

Bericht delen