Dit is de jury van Holland’s Got Talent
woensdag 23 maart 2022

Dit is de jury van Holland’s Got Talent

Ali B, Angela Groothuizen en Paul de Leeuw nemen afscheid van Holland’s Got Talent. Wie wel terugkeren in het twaalfde seizoen van het programma zijn Chantal Janzen en Dan Karaty. Aan de jurytafel krijgen ze gezelschap van de nieuwe gezichten Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts.

“Ik kan niet wachten om samen met Chantal, Dan en Edson te kijken naar al het talent dat Nederland te bieden heeft”, aldus Marc-Marie Huijbregts dinsdag in RTL Boulevard. “Juist omdat alle vormen van entertainment langskomen is het zo’n topprogramma en is het zo’n vrolijke uitdaging om dat alles te jureren.”

“Waar ik op ga letten is of de kandidaten hun eigen talent wel serieus nemen”, vult Edson da Graça aan. “Talent is cheap, dus ben je bereid om ook hard te werken om alles eruit te halen wat erin zit?”

Eerder dit jaar werd al bekend dat het programma terugkeert zonder Angela Groothuizen. In het radioprogramma De Perstribune vertelde Angela dat ze er niet bij zal zijn in het nieuwe seizoen. Zij zegt niet te weten wat de concrete reden is dat ze na vier jaar niet meer wordt gevraagd: “Je weet bij dit soort programma’s nooit of ze je nog willen. Misschien nog wel voor The Voice Senior, als dat ooit terugkomt.”

Het laatste seizoen van Holland’s Got Talent werd in 2020 uitgezonden. In het najaar gaat het nieuwe seizoen van start bij RTL 4. De presentator van het programma wordt later bekendgemaakt. Het programma wordt geproduceerd door Blue Circle.

Aanmelden voor deelname kan nog steeds via de website. De uiteindelijke winnaar van Holland’s Got Talent gaat naar huis met de hoofdprijs van 50.000 euro.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen