Dionne Stax ontvangt zeven prominente Nederlanders in Dionnes Diner
woensdag 19 december 2018

Dionne Stax ontvangt zeven prominente Nederlanders in Dionnes Diner

Dionne Stax ontvangt in het programma Dionnes Diner zeven prominente Nederlanders die iets gemeenschappelijks hebben. Ze begonnen iets nieuws het afgelopen jaar, braken door, behaalden een overwinning of namen juist afscheid.

Samen met Stax kijken Paul de Leeuw, Rob Jetten, Glennis Grace, Cécile Narinx, Roxeanne Hazes, Kika van Es en Splinter Chabot op de rand van het nieuwe jaar terug op 2018 en vooruit naar 2019. Tijdens de gesprekken met Dionne bereiden de gasten in huiselijke sfeer een diner voor om daarna met z’n allen gezellig te drinken en te eten.

Dionne heeft het menu bepaald en de taken verdeeld: er wordt gekookt en gegrild, de tafel moet gedekt en het hout gehakt. Eenmaal aan tafel gaan de gesprekken over het afgelopen jaar, de persoonlijke successen en mislukkingen, twijfels en beslissingen en persoonlijk verlies en winst. Welke gebeurtenissen hebben indruk gemaakt, wat moeten we onthouden en wat zo snel mogelijk vergeten? En waar tenslotte kijken de gasten naar uit in het nieuwe jaar, waar zien ze tegenop en wat zijn hun voornemens voor 2019?

Uitzending: zondag 30 december, 22.40 uur op NPO 1.

Bron: NTR/BM
Bericht delen