Dinsdagavond bij RTL 5 vol workplace reality
donderdag 26 december 2019

Dinsdagavond bij RTL 5 vol workplace reality

RTL 5 luidt 2020 in met twee workplace reality programma’s op de dinsdagavond: De Douane in Actie en Team Parate Eenheid. Hierin worden de douane- en politie-eenheden gevolgd die ons land beschermen tegen illegale goederen, zware criminaliteit en georganiseerde misdaad.

De Douane In Actie biedt een inkijk in een wereld die tot nu toe verborgen bleef. De douanebeambten zijn te vinden op vliegvelden en havens, maar voeren hun werkzaamheden ook onder water én in de lucht uit. Wie zijn de mensen die onze landsgrenzen, kust, zee- en luchthavens controleren op smokkelwaar? Eén ding staat vast: hun werk is geen dag hetzelfde en brengt hen geregeld in spannende, soms zelfs gevaarlijke, situaties.

De Douane in Actie wordt geproduceerd door Simpel Media en is vanaf dinsdag 7 januari om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Het werk van een gemiddelde agent is al bijzonder veelzijdig, het Team Parate Eenheid doen er nog een schepje bovenop. De speciale eenheid is in de regio Rotterdam inzetbaar, daar waar het op dat moment nodig is. Vanuit het hoofdkwartier ondersteunen zij afdelingen in de hele eenheid, van ME-inzet tot aanhoudingen van gevaarlijke verdachten voor de recherche. Persoonsbeveiliging, demonstraties, rellende supporters, een inval of bloedstollende achtervolging in de regio Rotterdam; voor deze speciale eenheid is het dagelijkse kost.

Team Parate Eenheid wordt geproduceerd door Simpel Media en is vanaf dinsdag 7 januari om 21.30 uur te zien bij RTL 5.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen