Dieuwertje Blok presenteert Heerlijk avondje voor Sinterklaas
zaterdag 23 november 2019

Dieuwertje Blok presenteert Heerlijk avondje voor Sinterklaas

Het programma Heerlijk avondje voor Sinterklaas is op donderdag 5 december om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1 te zien.

Dieuwertje Blok en de Hoofdpiet zetten Sinterklaas vanuit het Spoorwegmuseum in Utrecht eens goed in het zonnetje met een welverdiend afscheid. Samen met onder meer Victor Mids, Rob Jetten, Rafael van der Vaart, Henny Huisman, Frank Evenblij, Robèrt van Beckhoven en Piet Paulusma zorgen Dieuwertje en de Hoofdpiet voor verrassingen.

Ook cabaretiers Richard Groenendijk, Soundos El Ahmadi en Ronald Snijders komen langs. Het sluitstuk van de avond is het Sinterklaaslied In December geloof ik Alles dat vertolkt wordt door Freek Bartels met het Utrechts Kinderkoor en alle aanwezigen in de studio.

Dieuwertje Blok is al achttien jaar te zien in het Sinterklaasjournaal. Vorig jaar presenteerde ze eveneens de sinterklaasshow, die toen nog Sinterklaas, Wie Kent ‘m Niet? als titel meekreeg. Voor die tijd verzorgde Paul de Leeuw de sinterklaasshow voor de publieke omroep. Hij is inmiddels overgestapt naar RTL en maakt dit jaar, net als in 2018, Sint & Paul pakken uit. Dit programma is net als Heerlijk avondje voor Sinterklaas op donderdag 5 december om 20.30 uur te zien.

Heerlijk avondje voor Sinterklaas is een coproductie van Binky TV, The Media Brothers en BNNVARA.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen