Dieuwertje Blok presenteert Heerlijk avondje voor Sinterklaas
vrijdag 4 december 2020

Dieuwertje Blok presenteert Heerlijk avondje voor Sinterklaas

Ook dit jaar verrassen Dieuwertje Blok en de Hoofdpiet Niels van der Laan de Sint met een daverende pakjesavond in het Spoorwegmuseum in Utrecht, voordat hij weer naar Spanje vertrekt.

Dat doen ze samen met hulp-Sinterklazen Soundos El Ahmadi en Richard Groenendijk en met Gluurpiet Frank Evenblij. Heerlijk avondje voor Sinterklaas is te zien op 5 december om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1.

The Masked Schimmel en Sinterklaas als trouwambtenaar
Het wordt een spetterende show voor het hele gezin met wervelende optredens en Sint zijn favoriete programma’s in een sinterklaasjasje gestoken. Het wordt met Britt Dekker raden wie er in het pak van The Masked Schimmel zit en Philip Freriks speelt samen met Tim den Besten, Ferry Doedens en Famke-Louise het spel De Sintste Mens.

Ook komt er een grote wens van Sinterklaas uit; een koppel in de echt verbinden. Guus Meeuwis en Kinderen voor Kinderen treden op en er worden kinderen verrast die door corona een rotjaar hadden. Heerlijk avondje voor Sinterklaas is een coproductie van Binky TV, The Media Brothers en BNNVARA.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Annemieke van der Togt

Bericht delen