dinsdag 16 januari 2018

De Winter manager format acquisition Endemol

Global Head of Acquisitions Grant Ross vertrekt bij Endemol, waar hij wordt opgevolgd door Erik de Winter, die er Global Managar Format Acquisitions wordt. Grant startte begin 2007 bij Endemol France als Director of International en zat in zijn huidige rol vanaf oktober 2009.

Acquisitions Manager De Winter werkt sinds september 2011 bij Endemol en daarvoor bij Absolutely Independent als Marketing & Sales Director. Eerder werkte hij bij RCV (het huidige Entertainment One) als Sales Representative TV.

Een van de door Endemol recentelijk aangeschafte formats is de Israëlische reality show The Extra Mile van Studio Glam, dat dinsdag in Israel op Channel 10 van start is gegaan met de hoogste kijkcijfers ooit voor een eerste aflevering op de zender en het best bekeken programma van de afgelopen twee jaar.

Endemol kondigde tijdens MIPTV dit jaar aan de rechten van dit format ook te hebben verworven voor andere landen, waaronder Nederland, Engeland, Duitsland, Frankrijk, Australië, Spanje, Italië, Turkije en Scandinavië.

Bron: Endemol/Broadcast Magazine

Bericht delen