woensdag 17 januari 2018

De wereld volgens 80-jarigen bij SBS6

In het programma De wereld volgens 80-jarigen van SBS6 gaat presentator Viktor Brand op onderzoek: wat vinden acht mondige bejaarden van de moderne wereld waarin ze nu leven? 

Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden, wonen ze een maand lang in een supermodern huis en krijgen zij gezelschap van vier hippe jongeren. De bejaarden maken kennis met allerlei fenomenen, producten en activiteiten van deze tijd. De wereld volgens 80-jarigen is vanaf woensdag 28 februari te zien bij SBS6. 

Viktor Brand komt regelmatig langs in het hypermoderne huis en laat de hoogbejaarden kennismaken met alles wat van nu is: van Lil’ Kleine tot botox en van Siri tot Tesla. Ondertussen leert Viktor de bejaarden beter kennen en praat hij mee over alle gekkigheid van nu én vroeger. 

Ook krijgen de ouderen vier hippe huisvrienden over de vloer. Het zijn jongeren die #instalife als levensmotto hebben, alles weten van de laatste gadgets en een genderneutraal toilet doodnormaal vinden. Zij nemen de bejaarden mee in hun wereld, maar omgekeerd kunnen zij vast ook veel opsteken van de levenservaring van de ouderen. Was vroeger echt alles beter? 

In de laatste aflevering van De wereld volgens 80-jarigen wordt die vraag beantwoord door de acht bejaarden. Want ze mogen dan in de herfst van hun leven zijn, hun mening doet er zeker nog toe.

De wereld volgens 80-jarigen wordt geproduceerd door Talpa Producties. 

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf woensdag 28 februari, 20.30 uur. 

Bron: Talpa/BM

Bericht delen