De TV Kantine uit studio van Jinek
woensdag 17 januari 2018

De TV Kantine uit studio van Jinek

Na acht seizoenen sluit de kantine en openen Carlo Boszhard en Irene Moors de deuren van de grootste tv-studio’s en locaties van Nederland, zoals die van Jinek en Voetbal Inside. Vanaf zaterdag 20 januari is De TV Kantine in de nieuwe setting te zien vanaf 20.00 uur bij RTL 4.

In de tv-studio van Jinek ontvangt Irene Moors als Eva Jinek in de eerste aflevering diverse gasten: Carlo Boszhard als Erik Dijkstra, Buddy Vedder als Boef en Jelka van Houten als Roxeanne Hazes. 

Tijdens de show kijken de gasten onder andere naar een fragment uit De Slimste Mens waar Angela de Jong en Erland Galjaard strijden om de winst. Ook vertoont ‘Eva’ een exclusieve scène uit House of Cards met Irene als Claire en Carlo als Frank Underwood.

Aan de tafel van Voetbal Inside komen naast belangrijke balzaken ook andere gespreksonderwerpen ter tafel en wordt er bijvoorbeeld teruggeblikt op Medisch Centrum West waarin Carlo te zien is als Dick van Lennep, Irene als Zuster Reinie, Luuk Ikink te zien is in de rol van Dokter Eric Koning, Rick Brandsteder als Jan van de Wouden en Wibi Soerjabi als patiënt. 

Dit fragment wordt vertoond door ‘Linda de Mol’ die in elke aflevering vanuit de Oh, Wat Een Jaar!-setting terugblikt op een oud tv-fragment.

In seizoen negen zijn er in De TV Kantine nog veel meer gastspelers te zien: Monic Hendrickx, Ruben van der Meer, Kasper van Kooten, Yolanthe Sneijder-Cabau, Ruben Nicolai, Maan, Elise Schaap en de dames van O’G3NE zijn enkele namen van een nog veel langere lijst gastspelers. 

De TV Kantine wordt geproduceerd door Herrie in het Bos en is vanaf zaterdag 20 januari te zien vanaf 20.00 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen