De TV Kantine terug op 27 februari
dinsdag 18 februari 2020

De TV Kantine terug op 27 februari

Het persiflageprogramma van het duo Carlo Boszhard en Irene Moors trapt donderdag 27 februari af met een terugblik op tien jaar De TV Kantine, waarin de meest besproken scènes nog een keer de revue passeren. Verder volgt er in het elfde seizoen een special over Chateau Meiland en zijn er talloze Nederlandse programma’s die worden gepersifleerd.

In de tweede aflevering van het seizoen staat Chateau Meiland centraal. In de 35 minuten durende special volgt de kijker de hysterische belevenissen van de immens populaire familie. Tout Bekend Nederland gaat nog één keer bij de familie in Frankrijk langs voordat ze weer terugkeren naar Nederland.

Ook worden er weer tal van Nederlandse programma’s gepersifleerd door Carlo & Irene en vele gastacteurs waaronder Elise Schaap, Ilse Warringa, Maarten Heijmans en Annick Boer. Andere programma’s die gepersifleerd worden zijn: Married at First Sight, Sterren op het Doek, Ranking the Stars, De Beste Zangers en The Masked Singer. BN’ers die nagedaan worden zijn onder anderen Ryanne van Dorst, Özcan Akyol, Britt Dekker, Anny Schilder, Ajax trainer Erik ten Hag en Talpa mediaondernemer John de Mol.

De gastrollen zijn voor Rogier & Frank, Jeroen van der Boom, Alain Clark, Glennis Grace, Nienke Plas, Fred van Leer, Jan Versteegh, Vivienne van den Assem, Gerard Ekdom en vele anderen.

De TV Kantine is vanaf donderdag 27 februari om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Op de foto is Carlo Boszhard te zien als Özcan Akyol en Irene Moors als Francis van All Together Now.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Laura Oldenbroek/RTL

Bericht delen