De TV Kantine komt met Queen-special op Koningsdag
Vrijdag 26 april 2019

De TV Kantine komt met Queen-special op Koningsdag

Zaterdag kleurt De TV Kantine niet oranje maar roze. Op deze Koningsdag brengt het persiflageprogramma van Carlo Boszhard en Irene Moors een Queen-special.

Inspiratie voor deze aflevering is RuPaul’s Drag Race, de populaire Amerikaanse talentenjacht waarin travestieten strijden om de kroon.

In De TV Kantine-versie maken onder anderen RTL 4-presentatoren Beau van Erven Dorens, Robert ten Brink en Herman den Blijker hun opwachting als travestiet. De jurering is in handen van Nikkie Tutorials (gastrol) en René van der Gijp (Carlo Boszhard). Hoofd-jurylid Ru Paul wordt gespeeld door een bekende Nederlander die aan het eind van de special onthuld wordt.

In de Queen-special mag een ode aan Freddie Mercury natuurlijk niet ontbreken. Esmee van Kampen kruipt hiervoor in de huid van operazangeres Montserrat Caballé, die samen met Freddy het lied Barcelona omgedoopt heeft tot Máxima. Verder in deze uitzending een parodie op SBS-programma Paleis voor een Prikkie, waarin GTST-acteur Erik Vogel net als vorig seizoen de rol van Frank op zich neemt.

De TV Kantine is op zaterdag 27 april om 22.00 uur te zien bij RTL 4. Foto: BeaulalaLinda (Beau van Erven Dorens), Roberta (Robert ten Brink), Ru Paul (?), Herma Michellin (Herman den Blijker), Nicky Nicole (echte). Fotograaf: Laura Oldenbroek.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen