Dinsdag 16 januari 2018

De Nationale Reistest 2015 bij BNN

In De Nationale Reistest 2015 gaan Dennis Storm en Geraldine Kemper op zoek naar dé reisexpert van Nederland. In de studio nemen NOS op 3-gezicht Mustafa Marghadi, reisjournalist Jelle Brandt Corstius, presentator Rick Brandsteder, acteur Everon Jackson, zangeres Josje Huisman en presentatrice Vivienne van den Assem het op tegen elkaar.

Dennis Storm: “Vlak voordat we weer op pad gaan voor een nieuw seizoen 3 op Reis dompelen we ons eerst nog een avondje onder in reizen die we de afgelopen jaren hebben gemaakt. En net als twee jaar terug kijken we dan gelijk even hoe het met onze wijsheid wat reizen betreft gesteld is.”

Kijkers thuis kunnen hun reiskennis testen door mee te spelen via hun smartphone of tablet. Of gewoon lekker old school met pen en papier. De kijker maakt kans op twee tickets naar Kaapstad. Om jezelf goed voor te bereiden op De Nationale Reistest 2015 en je kans op een droomreis naar Zuid-Afrika te vergroten, kun je de afleveringen van 3 op Reis terugkijken via 3opreis.bnn.nl.

De Nationale Reistest 2015 is maandag 1 juni om 20.30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Bron: BNN

Bericht delen