De Avondshow met Arjen Lubach krijgt nieuw seizoen
vrijdag 4 november 2022

De Avondshow met Arjen Lubach krijgt nieuw seizoen

De Avondshow met Arjen Lubach krijgt een derde seizoen. De nieuwe reeks zal tien weken duren en 23 januari 2023 van start gaan. Dat hebben de VPRO en producent Human Factor TV bevestigd na afloop van de laatste uitzending van het huidige seizoen.

Het programma De Avondshow met Arjen Lubach is vier dagen per week te zien bij de VPRO op NPO 1. Het afgelopen seizoen trok het programma gemiddeld een miljoen kijkers.

De satirische show ging onder meer viral met een filmpje over het Russische referendum in Oekraïne. In het item bepleit Lubach dat Rusland zich vanwege oude historische banden bij Nederland zou moeten aansluiten. Het werd miljoenen keren bekeken. Deze week trok het satirische filmpje over de omstreden WK-reclame van de Jumbo online veel aandacht.

Lubach maakte eerder deze week ook bekend dat hij weer het theater in gaat. De cabaretier doet in november en december een reeks try-outs van zijn tweede solovoorstelling. Voordat hij de overstap naar televisie maakte, stond Lubach jarenlang op het podium met improvisatiegroep Op Sterk Water.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen