Datingshow B&B Vol Liefde verkocht aan het buitenland
woensdag 3 augustus 2022

Datingshow B&B Vol Liefde verkocht aan het buitenland

De zomerse kijkcijferhit B&B Vol Liefde is verkocht aan verschillende buitenlandse partijen. De datingshow, waarin bed and breakfast-eigenaren op zoek gaan naar de liefde, is al te zien in Vlaanderen en binnenkort start ook een Franse versie.

Ralph de Beurs, Creative Director RTL: “Het is altijd mooi als eigen formats, net als de B&B-eigenaren, reizen naar het buitenland. B&B Vol Liefde is bedacht door de RTL Creative Unit en is samen ontwikkeld met Blue Circle, die er een geweldige productie van hebben gemaakt.”

Ralph de Beurs is dan ook blij met de buitenlandse ontwikkelingen. “We zijn trots dat op dit moment al een seizoen in België loopt en binnenkort ook Franse B&B-eigenaren op zoek gaan naar de liefde.”

De Vlaamse versie heet B&B Vol Lief en is sinds juni te zien op de zender VTM. Presentatrice An Lemmens helpt bed and breakfast-eigenaren die in Frankrijk leven in hun zoektocht naar de ware liefde. De Franse variant gaat in augustus van start bij televisiezender M6.

In Nederland is B&B Vol Liefde bezig aan een tweede seizoen. Van maandag tot en met vrijdag is er een aflevering te zien op RTL 4. Het programma trekt steevast een publiek van ongeveer 850.000 kijkers. Het eerste seizoen werd gepresenteerd door Art Rooijakkers. Vanwege stemproblemen is hij niet te horen in het vervolg. Het programma is nu te zien zonder presentator, met enkel een voice-over.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen