Danny Ghosen journalist en programmamaker bij de VPRO
woensdag 25 november 2020

Danny Ghosen journalist en programmamaker bij de VPRO

Journalist en programmamaker Danny Ghosen gaat aan de slag bij de VPRO. In het nieuwe jaar zet hij zijn werk als programmamaker voort en zal hij voor de VPRO reportageseries en andere programma’s gaan maken.

“Dit jaar ben ik tien jaar journalist, een mijlpaal als ik terugblik op mijn komst naar Nederland als 15-jarige vluchteling”, aldus Danny Ghosen. “De afgelopen jaren heb ik steeds meer mijn eigen stijl ontwikkeld als programmamaker. Met de overstap naar de VPRO wil ik dit verder doorzetten. Ik kijk er naar uit te werken met nieuwe ervaren teams en mijn programma’s verder te verdiepen. Ik ben blij dat ik na mooie jaren bij de NTR mijn volgende stap binnen de publieke omroep kan zetten.”

Anouk Kamminga, hoofdredacteur VPRO, ziet uit naar de komst van Danny. Kamminga: “Ik heb Danny leren kennen als een doortastende maker en journalist met enorm veel energie. Hij heeft een goed gevoel voor wat er speelt in de maatschappij en hij schuwt niet om daar ook midden in te gaan staan. Zijn manier van interviewen is clean en onbevooroordeeld en hij krijgt het voor elkaar om met verschillende lagen in de samenleving in contact te komen. We kijken er zeer naar uit om met hem journalistieke en spannende series te ontwikkelen.”

Danny Ghosen werkte eerder voor PowNed, de EO en de afgelopen vijf jaar voor de NTR.

Bron: VPRO/BM

Bericht delen