Dancing on Ice in december terug bij SBS6
vrijdag 18 oktober 2019

Dancing on Ice in december terug bij SBS6

Dancing on Ice komt terug. Niet meer bij RTL 4, maar bij SBS6. Het live tv-spektakel voor de hele familie krijgt de beste plek op de zender: de zaterdagavond. Negen bekende Nederlanders, Donny Roelvink, Tommie Christiaan, Juvat Westendorp, Nicolien Sauerbreij, Roy Donders, Charly Luske, Sabine Uitslag, Celine Huijsmans en Elske DeWall, gaan samen met hun professionele danspartners de strijd met elkaar aan.

Zij zullen alles op alles zetten om de jury te overtuigen van hun ijsdanskwaliteiten om zo steeds een ronde verder te komen. De presentatie van dit grote live ijsspektakel is in handen van Winston Gerschtanowitz en is te zien vanaf zaterdag 7 december.

Deze week begint het avontuur. De negen deelnemers en hun ijsdansprofessionals starten met trainen. Ze zullen hard aan de bak moeten, want de lat in Dancing on Ice ligt hoog. De strenge vakjury beoordeelt en becommentarieert elke ijsdans. Ze letten niet alleen op combinaties van sprongen, lifts en spectaculaire moves, maar ook of de ijsdansers het publiek en de kijker kunnen verbazen, ontroeren en overtuigen. Niet onbelangrijk, want de kijker stemt mee en vanaf de derde aflevering moet steeds een deelnemer de show verlaten tot er in de finale één winnaar overblijft. Begeven de bekende Nederlanders zich op glad ijs of schaatsen ze de sterren van de hemel?

Dancing on Ice wordt geproduceerd door Talpa Producties. Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zaterdag 7 december van 20.00 tot 22.00 uur. Het programma Dancing on Ice werd in Nederland eerder uitgezonden door RTL 4 en in België door VTM. SBS6 kwam destijds met een soortgelijk programma onder de naam Sterren dansen op het ijs.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen