Dance Dance Dance van start
woensdag 22 augustus 2018

Dance Dance Dance van start

Het vierde seizoen van Dance Dance Dance gaat zaterdag 25 augustus om 20.00 uur bij RTL 4 van start. De dansstrijd gaat tussen Bridget Maasland en Jelle de Jong, Holly Mae Brood en Soy Kroon, Britt Scholte en Urvin Monte, Marlayne Sahupala en Patrick Martens en Miljuschka Witzenhausen en London Loy.

Na drie maanden lang keihard trainen zijn vijf nieuwe koppels klaargestoomd voor een nieuw seizoen Dance Dance Dance. Complexe choreografieën gecombineerd met prachtige decors zorgen ervoor dat de optredens wederom naar een hoger level getild worden.

Verder keert dit seizoen een oude bekende van de Dance Dance Dance-familie terug naar het programma. Humberto Tan neemt samen met Chantal Janzen de presentatie op zich. Tan: “Ik ben dit programma begonnen als deelnemer en mag het dit jaar als presentator doen. Ik weet als geen ander wat de deelnemers voor dit programma over moeten hebben. Het is echt loodzwaar, maar daarom ook zo mooi wanneer een dans goed lukt.”

De koppels zijn samen met topchoreografen aan de slag gegaan om spectaculaire clips en dance-acts van ’s werelds beste artiesten zo goed mogelijk na te bootsen. Elk koppel verdient met hun deelname een bedrag van 25.000 euro voor een door henzelf gekozen doel, en het winnende duo mag een cheque van maar liefst 100.000 euro overhandigen. De koppels dansen voor het Epilepsiefonds, de Nierstichting, Spieren voor Spieren, de Zonnebloem en de NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind).

Bron: RTL 4/BM

Bericht delen