Cross Media Café over online video en commercie
Woensdag 17 januari 2018

Cross Media Café over online video en commercie

Hoe verkopen bedrijven producten en diensten online? Dat is de vraag die op 4 april centraal staat tijdens het Cross Media Café, georganiseerd door iMMovator en Beeld en Geluid. Professionals uit de mediabranche vertellen over de ontwikkelingen rond online video.

Het Cross Media Café gaat in op diverse mogelijkheden voor retailers en andere e-commerce bedrijven om online video in te zetten. Van vloggende medewerkers tot live gestreamde events, van Snapchat updates tot tutorials en van online zenders tot innovaties rond het bestellen vanuit een video. De bijeenkomst is relevant voor iedereen met interesse in video innovatie en commercie.

Programma
Het Cross Media Café begint om 14:00 uur en eindigt om 17:00 uur met een borrel in het café van Beeld en Geluid. Onder andere de volgende sprekers leveren een bijdrage aan het programma van het Cross Media Café: 

• Kasimir Landheer en Daniel Hendrikse bedenken, produceren en distribueren social videoformats voor merken bij Tiny Riot! (onderdeel van FremantleMedia). Ze bezochten SWSX en presenteren de meest innovatieve video toepassingen die ze daar tegenkwamen.

• Oskar Bolhuis, founder en manager, Brandfighters

• Ronald Wassenaar, oprichter Videomediagroup over Inpage video

• Jonas de Cooman, oprichter Appiness, over het verkopen vanuit de videostream

• Joyce Borghardt, Sales director branded content bij RTL Nederland presenteert een ”virtual product placement” case, die is ontwikkeld met technologie van Mirriad.

Het Cross Media Café is gratis bij te wonen na aanmelding op de website van iMMovator.

 

Bericht delen