Crime-comedy Adem in, Adem uit bij Net5
woensdag 15 september 2021

Crime-comedy Adem in, Adem uit bij Net5

Op dinsdag 21 september gaat de nieuwe crime-comedy Adem in, Adem uit van start bij Net5. Deze Powered by LINDA.-serie gaat over de vriendschap tussen de succesvolle lifecoach Kim (Bracha van Doesburgh) en haar nieuwe eigenaardige buurvrouw Jolanda (Jelka van Houten), die haar eigen biologische slagerij runt.

Kim en echtgenoot Sven (Waldemar Torenstra) verruilen samen met hun zoon Luuk (Teun Stokkel) de stad voor het idyllische platteland om hun huwelijk nieuw leven in te blazen. Kim en Jolanda lijken elkaars tegenpolen, maar voelen een enorme aantrekkingskracht tot elkaar. Ietwat stuntelig bloeit deze vriendschap op.

Het is echter de vraag of ze het beste of slechtste in elkaar naar boven halen. Want Kim weet niet dat Jolanda sinds haar jeugd moeite heeft met onbehoorlijke mannen en dat op geheel eigen wijze oplost. Adem in, Adem uit is vanaf dinsdag 21 september om 20.30 uur te zien bij Net5. De serie is geproduceerd door Blooming Media.

Lifecoach Kim heeft de bestseller Adem in, Adem uit geschreven over het thema dat voor ieder mens het geluk binnen handbereik ligt. Voor de buitenwereld lijkt Kim zelf een perfect en gelukkig gezinsleven te leiden. Alleen zit ze wel in therapie met haar overspelige man Sven (Waldemar Torenstra) bij collega-coach Adinda (Imanuelle Grives). Kim raakt geïnspireerd door de nuchtere alleenstaande Jolanda. En Jolanda hoopt dat de empathische Kim haar misschien wel kan helpen met haar boek waarin Kim schrijft over dingen als ‘in je kracht staan’. Zo ontstaat er een vriendschap tussen twee heel verschillende vrouwen, die meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie denken.

Bastiaan van Dalen, zendermanager Net5: “Adem in, Adem uit past goed bij Net5, de tv-zender waar vrouwen onder andere terecht kunnen voor hun favoriete series. Het is een serie in een genre dat we nog niet eerder hebben gezien in Nederland. We zijn dan ook erg blij om dit kwaliteitsproduct van eigen bodem te mogen brengen.”

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Cornelie Tollens/Talpa

Bericht delen