Creative Sounds overgenomen door BTI Studios
dinsdag 23 oktober 2018

Creative Sounds overgenomen door BTI Studios

BTI Studios heeft gemeld dat Creative Sounds is toegevoegd aan de groep. Creative Sounds is in 2000 opgezet door Patrick en Charlotte Ulenberg, die beiden een uitgebreide expertise hebben in de dubbing industrie.

Creative Sounds heeft haar studio’s in Hilversum, en is al meer dan tien jaar een vertrouwde partner van BTI Studios. Creative Sounds wordt gezien als grootste dubbing studio in de Benelux en heeft 14 state of the art studio’s.

Björn Lifvergren, oprichter van BTI Studios en leider van het overnameteam, zegt over de transactie: “We zijn verheugd met de aankondiging en de acquisitie van Creative Sounds. Ik weet zeker dat zij de perfecte aanvulling zijn voor de Nederlandse lokalisatiebehoefte van onze huidige klanten. Patrick en Charlotte en hun uitgebreide team delen de kernwaarden die ervoor gezorgd hebben dat BTI Studios het snelst groeiende lokalisatiebedrijf is.”

De oprichters van Creative Sounds, Patrick en Charlotte Ulenberg, en hun team blijven ongewijzigd, en zullen BTI Studios ondersteunen. Zij zullen doorgaan met de ontwikkeling van hun services binnen de dubbing industrie, en hiervoor hun innovativiteit blijven aanwenden.

Het netwerk van BTI Studios is verspreid over Europa, Azië, en de USA. Momenteel bestaat het team van Creative Sounds uit 23 personen. Creative Sounds is de enige studio in Nederland die een Dolby Atmos Home Entertainment licentie heeft. Een aantal van hun klanten zijn Viacom/Nickelodeon, eOne, DFW, NPO.

Bron: Creative Sounds/BM

Bericht delen