Coronel en Van ‘t Net nieuwe eigenaren Pilarczyk Media Groep
dinsdag 17 juli 2018

Coronel en Van ‘t Net nieuwe eigenaren Pilarczyk Media Groep

Tom Coronel en Carin van ’t Net zijn de nieuwe eigenaren van Pilarczyk Media Groep (PMG). PMG maakte tot 1 juli 2018 deel uit van Telegraaf Media Groep en produceert onder meer de programma’s RTL Autowereld en RTL Transportwereld.

Vanuit een nieuw kantoor in Huizen, onder dezelfde bedrijfsnaam en met het huidige team verheugen Coronel en Van ’t Net zich op het voortzetten en uitbouwen van de producties voor tv, maar ook online en alle mogelijke sociale media.

Carin van ’t Net, producent en één van de oorspronkelijke grondleggers van PMG: “PMG produceerde de afgelopen 18 jaar uiteenlopende programma’s voor verschillende platforms en broadcasters en maakt nog steeds de titels RTL Transportwereld en RTL Autowereld, de enige programma’s in hun soort op de Nederlandse televisie. Dankzij deze overname gaan we met elkaar een nieuw avontuur aan. Samen met Tom’s expertise op online gebied, geeft het ons een voorsprong om videocontent te leveren op een manier die meer dan ooit aansluit bij de wensen van onze opdrachtgevers en doelgroepen. Er staan bovendien nieuwe programma’s op stapel, die naast ons portfolio met tv-programma’s, corporate films, moodfilms, product- en instructiefilms geproduceerd zullen worden.”

Tom Coronel, coureur en presentator: “Het productieteam van PMG en hun kwaliteiten ken ik al jaren, aangezien ik met hen werkte voor RTL Autowereld. Tv blijven we maken, maar samen gaan we meer doen, ook op online- en sociale media gebied. We zijn enthousiast en hebben mooie plannen om kwalitatieve videocontent te leveren in het juiste tempo. Hierin is Carin voor mij de perfecte partner-in-crime. Met haar ruime tv-ervaring in de meest uiteenlopende producties is ook zij een belangrijk onderdeel binnen dit nieuwe avontuur dat ik met veel vertrouwen aanga.”

Oprichter Michael Pilarczyk verkocht zijn voormalige bedrijf al in 2007 aan Telegraaf Media Nederland en is tegenwoordig bezig met zijn Mastermind Academy.

Bron: Pilarczyk Media Groep/BM

Bericht delen