Coronadocumentaire van Dries Roelvink bij RTL Z
zaterdag 25 april 2020

Coronadocumentaire van Dries Roelvink bij RTL Z

Dries Roelvink heeft een documentaire over Amsterdam in de coronacrisis gemaakt. Die docu gaat RTL Z volgende week uitzenden, zo maakte de zanger vrijdag bekend in het radioprogramma 1op1.

“Er komt een moment dat je door de ton moet springen. Voor mij is het evident dat het voor mij ook een spannende dag is. Ik heb een documentaire gemaakt, Stil in de Stad, over Amsterdam en we praten met RTL Z die dat wil gaan uitzenden volgende week.”

Eerder liet Dries Roelvink weten dat hij veel belangstelling verwachtte voor zijn documentaire. “Ik denk dat als dit klaar is, het nog een heel gevecht wordt tussen de zenders”, zei hij twee weken geleden in de ochtendshow van Frank Dane op Radio 538.

Ook kondigde Roelvink aan dat hij voor RTL Boulevard een actie gaat ondernemen op Koningsdag. “Maandag ga ik duizend tompoucen uitdelen in het hele land en ik zou er natuurlijk ook graag één aan de koning aanbieden. Dus ik ga maar op de gok naar Paleis Noordeinde en ik denk dat ik hem daar aan de marechaussee moet afgeven”, zei de zanger.

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen