Dinsdag 16 januari 2018

Contract bij SBS voor Airen Mylene

Airen Mylene heeft een contract bij SBS getekend en daarmee zetten beide partijen de samenwerking voort. Mylene is al te zien in Shownieuws en Surprise Surprise en presenteert vanaf maandag 8 juni ook De 25… om 20.30 uur op SBS 6.

Mylene: “Ik heb het erg naar mijn zin bij SBS 6. Het is een gezellige club mensen en ik ben blij dat ik het vertrouwen krijg om me verder te ontwikkelen. Ik kijk uit naar het presenteren van De 25…“.

De 25… trapt af met de 25 meest onvergetelijke tv-momenten aller tijden, waarin onder andere de traan van Maxima tijdens haar huwelijk en de landing van de eerste man op de maan voorbij komen. Verder komen dit seizoen onder andere de 25 meest gênante tv-momenten, de 25 populairste tv-typetjes en de 25 meest bizarre reportages aller tijden aan bod.

Peter Lubbers, Directeur Televisie bij SBS: “Mylene bewijst met haar werk dat ze een televisietalent is, zowel live in de studio als in items op locatie. Wij zijn dus blij dat zij ook de komende tijd bij SBS 6 te zien zal zijn.”

Mylene begon haar televisiecarrière als V-reporter bij The Voice of Holland. Ze werd vorig jaar in Het Parool door een jury bestaande uit personen uit de mediabranche uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende televisietalenten en was ze in de running voor een Televizier Talent Award.

Bron: SBS Broadcasting/Broadcast Magazine

Bericht delen