Concerten Guus Meeuwis en BLØF live bij Videoland
zaterdag 3 juni 2023

Concerten Guus Meeuwis en BLØF live bij Videoland

Deze zomer kunnen kijkers bij Videoland live genieten van optredens tijdens Nederlandse concerten. Na Vrienden van Amstel, Holland Zingt Hazes en Boef in Concert is er een tweetal nieuwe concerten aan de line-up van Videoland toegevoegd.

Op 16 juni om 20.30 uur is Guus Meeuwis voor het tweede jaar live te streamen bij Videoland met Groots Met Een Zachte G, vanuit het Philips Stadion in Eindhoven. Samen met de 35.000 bezoekers per concert zal hij het stadion als vanouds op zijn grondvesten laten schudden.

Guus Meeuwis: “De Groots Met Een Zachte G-concerten zijn voor mij het hoogtepunt van het jaar. Het Philips Stadion tot de nok toe gevuld met lachende, dansende en zingende mensen. Ik ben trots deze mooie traditie ook dit jaar bij Videoland een vervolg te kunnen geven.”

Live vanaf Concert At Sea kunnen kijkers zaterdag 24 juni het optreden van BLØF streamen. Voorafgaand aan het concert van BLØF wordt vooruitgekeken vanaf de Brouwersdam in Zeeland met speciale interviews, een compilatie van het festival tot nu toe en een impressie achter de schermen.

Paskal Jakobsen namens BLØF: “Concert at SEA is voor ons het mooiste weekend van het jaar. Wat mooi dat mensen dit jaar ons concert live via Videoland kunnen meebeleven vanuit hun huiskamer op zaterdag 24 juni. We kijken er erg naar uit.”

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen